Druk, druk, druk….bij De Tuinen van ter Haar

Het tuinseizoen is nu echt los gebarsten.
Veel tuinen hebben inmiddels hun eerste onderhoudsbeurt gehad. De zomer- en najaarsbloeiende heesters en de vaste beplanting is terug gesnoeid. Ook heeft alles een, naar behoefte, compost, tuinturf en mest toetje gehad. Beplanting, vaak wintergroenen, krijgen van mij een bloed- en beendermeelgift. Dit zorgt voor gezond en groen blad.
Ook ben ik dit jaar begonnen met het spuiten van E.M. Effectieve micro organismen. Een puur natuurproduct wat kunstmest en bestrijdingsmiddelen overbodig maakt. De toepassingsmogelijkheden zijn te veel om hier op te noemen. Google zelf eens.

Ook zijn er weer een paar mooie tuinontwerpen gemaakt. Ik kan niet wachten om jullie de tuinen in volwassener staat te laten zien.

Fijne samenwerking met de mannen van Meker Tuinen B.V.

Fijne samenwerking met de mannen van Meker Tuinen B.V.

Mooie opdracht! Ik mocht 'los'.

Mooie opdracht! Ik mocht ‘los’.

 

Geef een reactie