Referenties

‘De patio bevalt nog steeds heel goed, met name in de maand juni als de rozen op hun mooist zijn’.

A.H., Utrecht

P1000777 Patiotuin

De patio na een bui.

Onze tuin is opgeknapt sinds José met moed, beleid en met en humor het onkruid achter de vodden zit. Wij laten haar graag voor deze onkruiddienst drie keer per jaar komen. En dat is echt zichtbaar. Daarnaast komt ze voor ander onderhoud zoals snoeien en opbinden. En sproeien als we met vakantie zijn. Wij zijn volop tevree met José.

L.B., Amersfoort

Wij kwamen bij José terecht via de hovenier die haar aanraadde voor het ontwerp van de herinrichting van onze achtertuin.
José luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooie tuin ontworpen. Daarna hebben we samen de beplanting geplant.
Het was een erg prettige samenwerking met een mooi resultaat.

S.K. & M.M., Amersfoort

Voor ons nieuwe centrum voor mondzorg Dental Friends in Bunnik heeft José het beplantingsplan opgesteld dat uiting geeft aan ons doel van het bevorderen van natuurlijke schoonheid. Tijdens het kennismakingsgesprek zijn de contouren van het plan besproken. De basis van onze tuin vormt een bloemenweide met meerjarige bloemen die we het afgelopen voorjaar zelf hadden ingezaaid. In het najaar hebben we met José ’s begeleiding de beukenhagen, bollen, grassen, hortensia’s en 3 appelbomen ter completering geplant. We zien uit naar het nieuwe voorjaar om het resultaat te gaan bewonderen. José heeft zeer efficiënt gewerkt en voor een goede prijs bij haar voorkeurstuinders ingekocht. Over enkele maanden ontmoeten we elkaar weer om het resultaat te bespreken en zo mogelijk verder te verbeteren.

R.v.O., Bunnik